About Tutorials Fanfic Follow Home

Sunday, June 30, 2013

Memories: 01/07



❝ People leave because it's easier to walk away than to fight for what they really want.


Assalamualaikum.

Hmm. Segala gambar semasa Hari Sukan semalam, akan aku uploadkan di blog ini. Dan aku takkan post di facebook. Sebab gambar dia sikit sangat. Buat menyemak je dekat facebook aku ._.

Gambar sikit sebab semalam aku kena tolong cikgu. Macam tahun-tahun yang sebelumnya, aku kena jadi 'runner' untuk Hari Sukan. Aku suka kerja ni walaupun meletihkan. Sebab kalau aku jadi runner, aku dapat tengok orang lari depan mata aku. Yelaa. Dah aku duduk bekerja dekat garisan penamat, mesti la aku dapat tengok mereka berlari live punya. lol.

Terima kasih kepada sesiapa yang tolong tangkap gambar guna camera aku. Aku terhutang budi dengan anda. Aku sibuk sampai camera pun tak tahu dekat siapa. Hehehe.. Tahun ni juara ialah Rumah Kuning. Cikgu Rumah Kuning siap 'booking' untuk majalah sekolah, nak ada satu page besar pasal Rumah Kuning. lmao. 


















Nanti jelaa aku upload video semasa perbarisan. Wifi slow la pulak dah. Insya Allah aku akan buat satu post pasal Pra-Sukan/ Behind The Scene : Hari Sukan SMK Pengkalan.

Sayonara.